Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

Тази седмица Национална лотария раздаде парични и предметни печалби за над половин милион лева. Тримата късметлия, които бяха изтеглени от водещата Рая Пакова, за да вземат участие в играта „На крачка от късмета“ бяха Николай Янков от град Варна, Костадин Колев от град Хасково и Камелия Николова от град Средец. Камелия обаче се оказа късметлийката, която си тръгна от студиото на предаването с  чисто нов автомобил. „Много ми хареса играта. Искам пак да участвам. Нека всички да вярват в късмета си и да участват. Любимият ми билет е „Лото+“, но аз спечелих участие в предаването с билет „Мечтаният дом“, беше коментарът на бъдещата майка, която е на 23 години и все още няма шофьорска книжка. Николай и Костадин пък получиха утешителни печалби от по 1 000 лева и билет на Национална лотария.

Двамата участници, които получиха възможността да претърсят „ Сейфовете” на Национална лотария бяха Габриела Стоянова от град София и Евгени Георгиев от град Димитровград. „Златната 7“ е късметлийският билет, с който Габриела е изтеглена за участие в предаването, а Евгени е имал късмет в играта „Лото 6 от 47“, от която освен участие в жребиите за ТВ игри може да спечелите джакпот от 1 000 000 до 3 200 000 лева, както и моментни печалби до 100 000 лева. Пръв от студиото на предаването с 5 000 лева печалба  си тръгна Евгени. Габриела игра до край и спечели сумата от 63 000 лева.  „Много съм щастлива. Не очаквах да спечеля толкова голяма печалба, но рискувах и се получи“, сподели след предаването щастливката. Част от спечелената сума ще използва за незабравими екскурзии, а с друга част ще подпомогне семейния бюджет.

Голямото раздаване на пари продължи и след играта „Сейфове“. Водещите Захари Бахаров и Рая Пакова връчиха чекове на 23 късметлии, спечелили големи печалби от игрите на Национална лотария. ТОП късметлиите тази вечер бяха три дами, които заедно са си спечелили апартамент на стойност 100 000 лева от билета „Мечтаният дом“. „Три колежки всеки ден си търкахме по един билет и на двадесет и осми дойде радостта ни -  апартамент за 100 000 лева. Чувстваме се много радостни и развълнувани“, споделиха трите късметлийки.

Чек за 100 000 лева, но от билета „Лото +“ дойде да си вземе и Айля Мемиш от град Казанлък. Трендафил Трендафилов от село Големеново пък си е спечелил печалба в размер на 12 месеца по 3 000 лева от билета „Печалба за цял живот“. Това е втората голяма печалба, която Трендафил печели от игрите на Национална лотария. Борислав Наков от град Ихтиман получи чек за печалба 20 000 лева от билета „Лото +“. Райна Янкова от гр. Велинград е играла „Лото 6 от 47“ и е спечелила 10 002 лева от бонус играта „ПАРИ на МИГА“. Чекове, всеки от които за печалби на стойност  10 000 лева, от билети „Лото Зодиак“, „Печалба за цял живот“,  „Лото Спорт“, „Лото +“  и „Златната 7“ получиха Ивайло Златев от град Ямбол,  Галя Николова от град Криводол, Николина Малинова от град Батановци, Жанет Борова от град Силистра, Георги Иванов от град Добрич и Евгения Лазарова от град Ботевград, Петко Иванов от село Бов и Любомир Петков от град София. Божидар Кръстев от град Тутракан пък получи чек за печалба на стойност 7 000 лева от играта „Лото Спорт“.  Чекове на стойност 5 000 лева от билети „Кеш х 10“, „Кеш х 20“, „Златната 7“, „Лото +“, „Лото Зодиак“,  „Златната 7“ и „Лото+“ получиха Тодорка Стоянова от град Карнобат, Христо Боюклиев от град Казанлък, Петър Бърдарев от град Банско, Валентин Димитров от град Варна, Стоян Стоянов от град Добрич, Велико Великов от град Исперих,  Берхан Хасанова, Севилен Насуф от село Паскалево и Божанка Николова от град Бургас. Водещата Рая Пакова връчи плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс“ на Весела Пагонидо от гр. София, която бе поредният изтеглен участник от жребиите.

Петимата късметлии, които трябваше да определят кой ще се изправи пред „МЕГА ДЖАКПОТ“ достигащ 1 милион лева бяха Рени Дишкова от град Септември, Антоанета Динева от град Нова Загора, Йоана Ганчева от село Шишковци, Иван Маринов от село Марково и Мария Тричкова от село Петрич. Най-голямо число от картите в предварителната игра изтегли Мария Тричкова. Опонентите й нямаха нейния късмет, но си тръгнаха от студиото с по 1 000 лева печалба и билет Национална лотария. Мария пък напусна шоуто, след като натрупа 15 000 лева печалба. „Доволна съм много от печалбата. Пожелавам на всички да не се страхуват, да участват и дано имат късмет да ги изберат“, бяха пожеланията на Мария към всички, които искат да участват в предаването на Национална лотария.  Мария е на 75 години. Има син, дъщеря и три внучета, на които ще даде спечелените пари.

Не пропускайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.