В „Събуди се” хип-хоп идолът Криско разказа подробности за кастинга за музикалното шоу

„Много се радвам, че получих покана да съм част от журито на X Factor. Вълнувам се изключително много”, заяви Криско в „Събуди се” по Нова. Хип-хоп идолът ще се включи в избора на кандидатите за звездна кариера, давайки възможност на най-добрите да станат част от музикалното шоу. 

Криско разказа, че е следил предишните сезони и има песни с много от финалистите: „Така че неофициално винаги съм бил близо до формата”. 

„Взискателен съм към всичко и съм изключително дисциплиниран. Очаквам това и от хората”, обясни още той.
 
Бъдещият съдия ще присъства на кастингите във Варна, където ще усети не само първата тръпка от шоуто, но и ще се срещне лично с талантите на морската столица на 18 и 19 юли. „Кандидатите трябва да преценят дали са достатъчно подготвени. Понякога хората избързват заради силното желание да бъдат показани по телевизията, а им трябва още година. Човек трябва да изчака правилния момент”, посъветва музикантът и продуцент на български изпълнители. „Нека да дойдат таланти, които са решили, че са добре подготвени”, добави Криско. Дългоочакваните кастинги на X Factor ще посетят градовете Велико Търново (16 юли), Варна (18 и 19 юли), Бургас (21 и 22 юли), Пловдив (24 и 25 юли) и София (26, 27 и 28 юли). 

На въпроса дали е променил имиджа си, Криско сподели, че именно участието му в шоуто за преобразявания „Като две капки вода” е дало възможност на зрителите да видят истинската му страна и да разберат, че определението „рапър” е само едно от неговите лица. Целия разговор с Криско гледайте във видеото от „Събуди се”.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал на предаването във vbox7.