Продуцентът разказа какви изненади да очакваме през новия сезон на X Factor в „Здравей, България”

„За да станеш X Factor не е достатъчно само да имаш хубав глас. Нужна е харизма. Притеснението и саможивостта са пречка за една звезда”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” продуцентът на музикално шоу №1 и нов член на журито Магърдич Халваджиян.

„От английския и от американския X Factor излиза по една звезда и то не винаги. Докато ние, както виждате, дори тези участници, които са отпаднали рано, имат участия, записват песни, а победителите като Жана Бергендорф и Рафи имат постоянно работа”, разказа Халваджиян.

 „Винаги съм се питал защо едни успяват, а други не, въпреки качествата си. И това се вижда в X Factor. Тези, които са пробивни и държат да успеят; тези, които наистина го искат – те са на сцената и продължават. Ако някой се е представил добре в X Factor, a след това не чуеш нищо за него, това означава, че няма тази амбиция”, сподели продуцентът.

„Ако миналата година следях изкъсо нещата по време на кастингите на X Factor тази година съм се дистанцирал умишлено, защото ще бъда жури. Факт е, обаче, че записванията тази година са в пъти много повече”, сподели Магърдич Халваджиян.

Халваджиян отказа да разбули тайната около самоличността на другите двама съдии, които ще оценяват младите таланти в четвъртия сезон на шоуто. Засега е известно, че освен Маги, жури ще бъде и рапърът Криско. „Едното от все още необявените имена никога не е бил жури в X Factor. Другият пък бил ментор в предишен сезон”, загатна Магърдич.

Междувременно кастингите за шоуто продължават и специалистите на шоуто се отправят към следващата дестинация – Варна, където ще видят представянето и на морските таланти на 18 и 19 юли.  

Следете най-интересните новини на официалната фейсбук страница   на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал  във vbox7.