Животът днес – поглед към родината от Америка

 

„В Америка не се говори често за България. За жалост се споменава, когато някой мошеник направи нещо в страната. Но аз нямам лошо самочувствие от това, че съм българка. Напротив, това е една прекрасна държава, която систематически не реализира своя потенциал. Как изглежда страната ни отвън, дали като държава на края на света или по средата – всичко зависи от това, което се прави в България”. Това заяви в интервю на Мон Дьо за „Събуди се” бившият депутат Анастасия Мозер.


За министъра на земеделието Николай Ненчев Мозер заяви, че той е начело на едно министерство, което няма нищо общо със земеделието.


„Аз не искам да го коментирам, защото не си заслужава”, добави Мозер. Според нея той е успял да влезе в Реформаторския блок с пълзене.


Мозер определи председателят на ДПС Лютви Местан като „много интелигентен човек, който много умело се възползва от обстоятелствата, които другите му предоставят.


За Радан Кънев тя обясни, че го намира като „петел в кълчища” поне от нещата, които вижда по телевизията, тъй  като не го познава лично.


Относно отношенията си с Иван Костов Мозер заяви, че дълго време двамата не са се разбирали, но в последните години на тяхното управление са започнали да се разбират.


„Иван Костов имаше около себе си няколко души, които непрекъснато го настройваха срещу нас. Това бяха Христо Бисеров и Бакърджиев. Той е много лаялен и привързан към своята партия и в името на тази партия той е способен да мине през трупа на всеки. Аз не считам, че това е поведение на един истински политик”, добави още бившият депутат Анастасия Мозер.

 

Какво още сподели тя за личния си живот, партията и управлението гледайте във видеото.