Не пропускайте да видите кои ще са новите щастливци в Национална лотария следващата събота от 19.30 ч. по Нова

Всеки ден печалбите от Национална лотария помагат на хора от цялата страна. Тази седмица водещата на най-щедрото предаване Рая Пакова отново не пропусна  да посрещне с усмивка 15 късметлии и да ги изпрати с чекове със страхотни печалби от лотарийните билети на Национална лотария.

Най-големият късметлия тази седмица се казваше Емил Георгиев от град Враца. Той е спечелил страхотна печалба в размер на 100 000 лева от билета „Monte Carlo Рулетка“. 

Вторият най-голям чек отиде при Емил Асенов от село Бежанево, който е  спечелил 50 000 лева от билета „Лото +“. 50 000 лева „ПАРИ на МИГА” от играта „Лото 6 от 47” си е спечелил Мария Маркова от град Бургас. Чек също за 50 000 лева получи и Георги Джамков от град Петрич. Късмет му е донесъл новият билет „Златните пирамиди“. Енчо Неделчев от град София и Тошка Христова от град Дупница са играли с билет „Лото +“ и са спечелили по 10 000 лева. Поредният чек за 10 000 лева отиде при Георги Иванов от Стара Загора. Късметът му се е усмихнал с билета „Печалба за цял живот “. Стефан Тодоров също получи чек за 10 000 лева, но от билета „Златната 7”. Чек за 10 000 лева получи и Георги Вълчинов от град Варна, благодарение на билета „Лото Зодиак“. Борис Панайотов и Милка Василева от град Пловдив получиха чекове за по 5 000 лева от билета „Лото +“. 5 000 лева, но от билета „Кеш х 10“ получи и Николина Сариева от град София. Тодор Станчев от град Правец също получи чек за печалба на стойност 5 000 лева, спечелени от билета „Златната 7“. Последните двама участника, които получиха своите чекове тази седмица се казваха Севджан Хюсеин от град Шумен и Веселин Стратиев от град Хасково. Те са си спечелили по 5 000 лева от билетите „Лото Зодиак” и „Златната 7“.

 Не пропускайте да видите кои ще са новите щастливци в Национална лотария следващата събота от 19.30 ч. по Нова.