Във втория епизод на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова новата съквартирантка Рая предизвиква война от ревност

Очарователни млади герои, много настроение и вълнуващи истории предложи премиерата на първия у нас риалити сериал за живота в големия град „София – Ден и Нощ” по Нова. Най-свежата квартира в центъра на столицата отвори врати във вторник вечерта, за да срещне зрителите с група приятели, готови да покорят големия град и да сбъднат мечтите си.  

Дебютът на иновативния телевизионен проект очерта основния любовен триъгълник в квартирата. Неустоимо чаровният фотограф Дани посрещна първата си голяма любов Рая и й помогна да получи стая в квартирата. Вписвайки се безпроблемно в групата, червенокосата хореографка стана център на внимание със своята харизма. Щастлива, че ще започне живота си отначало в София, Рая се срещна с неодобрението единствено на емоционалната Сабина, която очевидно отдавна е тайно влюбена в Дани. 

Във втория епизод тази вечер от 22.00 ч. по Нова конфликтът между двете момичета се изостря, а мирът в квартирата е сериозно застрашен. Дори изненадата, която най-добрата приятелка на Сабина – София, е приготвила за нея за рождения й ден, няма да откъсне Сабина от мисълта за Дани и близостта му с Рая. Проблеми се задават и за хазяина Боби, чиято дъщеря пристигна изненадващо в квартирата посред нощ още в първия епизод. 18-годишната Симона е избягала от майка си и моли баща си за съдействие и подслон, но всяко действие на Боби се оказва погрешно в тази сложна ситуация. Опитите му да се превърне в добър баща след грешките в миналото създават все повече напрежение, с което той не знае как да се справи. Най-свежият член на квартирата – Коко, се забърква в поредната каша с неочакван край. По най-изненадващия начин той среща жената на мечтите си, но на какво е готов, за да я задържи?

Гледайте първия епизод на „София – Ден и Нощ” отново в NovaPlay, не пропускайте риалити сериала – от вторник до петък от 22.00 ч. по Нова.

За повече информация следете официалната Facebook страница и официалния канал на „София – Ден и Нощ” във Vbox7.com