Не пропускайте епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер 22.00 ч. по Нова

Нови предизвикателства очакват героите в риалити сериала „София – Ден и Нощ”, които споделят една квартира в центъра на столицата. В епизода тази вечер от 22.00 ч. по Нова ситуацията за Рая става все по-опасна, тъй като бившият й приятел не спира да я преследва. Агресивният Сашо, който е дошъл в София от Лом, е амбициран да си я върне и е готов на всичко.

Съквартирантите се опитват да помогнат и да успокоят Рая. Единствено Сабина не проявява съчувствие, защото според нея това е поредният пресилен трик, с който червенокосата красавица иска да насочи вниманието към себе си. 

Нищо не може да смути обаче купонджийското настроение на Митко и Коко, които атакуват бар след бар всяка нощ. Свободен като птица, Митко се наслаждава на женското внимание. А Коко е готов на всичко, за да научи защо приятелят му се радва на безспорен успех сред дамите. Митко му дава ценни мъжки съвети в тази насока, които обаче предизвикват комичен ефект.

Как обитателите на най-забавната квартира в центъра на столицата ще се справят с новите изпитания? Не пропускайте епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер 22.00 ч. по Нова. 

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com.