Десислав Чуколов: Случващото се е политическа поръчка срещу опозицията

 

Няколкостотин симпатизанти на Волен Сидеров се събраха на площад "Александър Невски", за да подкрепят лидера на "Атака". 

 

"Това го правят нашите симпатизанти и хората, които разбират, че това, което се случва, е една политическа поръчка, която се осъществява срещу опозицията на България", заяви заместник-председателят на "Атака" Десислав Чуколов. 

 

В Столичното следствие бяха предявени обвненията срещу Волен Сидеров и Десислав Чуколов. Обвиненията срещу двамата са за хулиганство. Срещу Сидеров има и още едно – за принуда, за това, че когато е влязъл в НАТФИЗ, е извил ръцете по свидетелски показания на една от студентките, за да й вземе телефона, с който тя е искала да заснеме какво точно са правили народните представители вътре в Националната академия за театрално и филмово изкуство.

 

Националистите, подкрепящи Сидеров, се събраха на кръстовището под Следствието и очакват Сидеров да бъде изведен от сградата.

 

"Днес е 17-и. На същата дата преди два месеца се роди моят син Волен. И те са избрали тази дата, за да ме вкарат в ареста. Това ще им се върне, защото Бог вижда всичко. Съвсем скоро ще има геополитически земетръс и те ще загубят властта. Тогава ще дойде Денят на възмездието", коментира Волен Сидеров на влизане в Столичното следствие.

 

Репортери: Ивомира Пехливанова, Калина Влайкова