Хитови екшън заглавия, любими комедии, премиерен турски сериал очакват зрителите

Още коледни подаръци и новогодишни изненади в каналите на Нова Броудкастинг Груп. Хитови екшън заглавия, любими комедии, премиерен турски сериал очакват зрителите в навечерието на празниците.

 

С наближаването на празниците Diema Family е подготвила подарък за любителите на романтиката. Дългоочакваната премиера на турския сериал „Чучулигата” – утре вечер, в 22:30 ч., ще въвлече зрителите във вълнуващия сюжет на едноименния роман на Решат Нури, автор на „Листопад” и „Мелодията на сърцето”.

 

„Чучулигата” разказва историята на малката Фериде, чиято роля изпълнява Фахрие Евджен. Останала съвсем малка без майка и отгледана от леля си, Фериде е изпратена във френски пансион от своя баща – офицер, който служи далече от Истанбул и я вижда рядко. Със свободолюбивия си нрав, своенравното момиче, което не слиза от дърветата, си спечелва прякора Чучулигата сред своите близки. Години по-късно порасналата вече Фериде се влюбва в красивия син на леля си Кямран, чиято роля изпълнява Бурак Йозчивит. Любовта им преминава през много премеждия, но когато всичко изглежда, че се подрежда и двамата започват приготовления за сватбата, Фериде научава за присъствието на друга жена в живота на Кямран. Какво още ще поднесе съдбата на Фериде и Кямран, колко дълъг и труден може да бъде пътят на истинската любов и къде е мястото на мечтите – предстои да разберем съвсем скоро в премиерния сериал „Чучулигата” - от 17 декември, в 22:30 ч., по Diema Family. 

 

Празничните уикенди по Diema Family ще залеят ефира с още вълнуващи филми и сериали, а поредицата от премиери на най-новите немски романтични филми, сред които са последните екранизации на Розамунде Пилхер от 14:10 ч., ще допринесат за семейния уют и идилия по празниците.


Динамика и забавления пред екрана през следващите седмици обещава и Diema. Всеки ден, от 22:00 ч., хитови екшън заглавия, каквито са „Обирджии”, „БСП”, „Твърде лично”, „Елитни убийци”, ще допълнят филмовото разнообразие и коледната атмосфера, предлагайки за всекиго по нещо. 

 

Ефирът на Kino Nova също е зареден с много специални празнични предложения за цялото семейството. От 24 декември до 3 януари през целия ден филмовият канал ще излъчва любими комедийни, семейни и анимационни филми, като „Терминалът”, „Бевърли Хилс Чихуахуа” „Стюарт Литъл” и „Шрек” са само част от многобройните изненади за зрителите.

 

Празниците предвещават истински филмов маратон, много настроение и приятни емоции за цялото семейство в ефира. Не пропускайте възможността да споделете любимите си филми, сериали и предавания с близките си. Защото през декември празничните предложения в каналите на Нова Броудкастинг Груп наистина не са за изпускане.