"Не се виждам като треньор и нямам подобни амбиции", споделя той

Голямата звезда на "Реал Мадрид Кристиано Роналдо разкри, че след края на футболната си кариера ще продължи да се занимава със собствения си бизнес. Португалецът, който е едно от най-печелившите лица в спорта, сподели в интервю пред "Франс прес", че възнамерява да инвестира близо 40 милиона долара в хотелиерския бизнес.

 

„Много футболисти не знаят с какво ще се занимават, след като приключват с футбола, но при мен това не е така. Ще продължа развитието на моите марки. Вярно е, че в момента моят живот е свързан с футбола, но истината е, че винаги съм искал да притежавам хотел. Вече съм на 30 години и пред мен има доста възможности. Заобиколен съм от хора, които ме подкрепят и съм наистина щастлив. Независимо от това с какво се занимавам, искам името ми винаги да се нарежда сред най-добрите” заяви Роналдо, цитиран от БГНЕС. 

 

Португалецът коментира и възможността да се занимава с треньорска дейност, след като приключи с активната си кариера на футболист.

 

„Не се виждам като треньор и спокойно мога да кажа, че нямам подобни амбиции, но и това може да се промени някой ден”, каза още той.