Това е първоначалното заключение на разследващите

 

Пламен Миланов, един от основните свидетели по делото срещу братя Галеви,  е починал вследствие на задушаване. Това е първоначалното заключение на разследващите.  

Още по темата

 

Сградата не е газифицирана, но е имало бензинов генератор. Две тела бяха открити на 30 декември вечерта в сграда в центъра на Дупница. В офис бяха намери мъртви 49-годишният Миланов и 30-годишна жена. По телата им няма следи от насилие.

 

Първоначалното заключение на разследващите е, че те са починали вследствие на задушаване. Предстои да бъде извършена аутопсия.

 

На този етап и от прокуратурата, и от МВР отказват коментар по случая.

 

Пред Нова Антонио Якимов - друг свидетел по мегаделото срещу Галеви и приятел на загиналия Пламен Миланов, заяви, че е очаквал "рано или късно да се случи най-лошото". Той не вярва, че жертвата е починала от задушаване.

 

Наследниците на тези хора, които ние вкарахме в затвора, не са останали безучастни. Наследниците на Галеви – буквално цялата мафия, излязоха от затвора”, коментира Якимов.

 

За мистериозно починалия се знае, че е заможен, има таксиметрова фирма, занимава се и със строителство. Баща е на четири деца