Не пропускайте филмите тази вечер – „Белият зъб 2: Митът за белия вълк” от 20.00 ч. и „Добре дошъл у дома, Роско Дженкинс” от 22.10 ч. по Нова

Легендата ще се превърне в реалност с приключенския филм „Белият зъб 2: Митът за белия вълк” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Втората част от поредицата разказва за митичния бял вълк, който единствен може да открие изчезналите стада елени и да спаси едно от последните племена в Аляска, обречено на глад. Хенри Кейси и Белият зъб са избраните да изпълнят повелята. Очаква ги невероятно приключение, изпълнено с любов, изпитания и истинско приятелство.

След легендата за Белият зъб съботният кино маратон в ефира продължава с комедията „Добре дошъл у дома, Роско Дженкинс” от 22.10 ч. по Нова. Във филма актьорът Мартин Лорънс е самотен баща, който се радва на успеха си като водещ на скандално телевизионно токшоу. Той обаче започва да се съмнява в поетия път, когато се завръща у дома за тържеството по случай 50-годишнината от сватбата на родителите му в компанията на известната си годеница – телевизионна риалити звезда.

Не пропускайте филмите тази вечер – „Белият зъб 2: Митът за белия вълк” от 20.00 ч. и „Добре дошъл у дома, Роско Дженкинс” от 22.10 ч. по Нова.