Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова

Зорница Кирова от Хасково е голямата късметлийка в играта „На крачка от късмета” в първото за годината издание на Национална лотария по Нова. 24-годишната дама спечели автомобил Citroen Elysee, като призна, че не е имала определена стратегия. „Страхотен новогодишен подарък. Все още нямам книжка, но май е време вече да изкарам”, с усмивка коментира Зорница. Билетът, с който е спечелила участие в Национална лотария, е „Перфектният подарък”. 

Играта „Сейфове” зарадва две дами – Елена Манева от Пловдив и Яна Иванова от Свищов, а  максималната печалба, с която можеше да си тръгне една от тях, е 84 000 лева. Първа играта напусна Яна с 4 000 лева, а Елена се радва на печалбата си в размер на 27 000 лева. „Цялото семейство ще си направим много хубава почивка след новогодишните празници”, коментира тя след играта. „Перфектният подарък” е билетът, с който Елена е спечелила участие. 

Камелия Господинова от Лом е късметлийката в играта „Мега джакпот”, която спечели 25 000 лева и петдневна екскурзия за двама в Дубай. „Нямах стратегия. Исках да играя разумно”, разказа Камелия. „Много се радвам, че спечелих екскурзия в Дубай. Мечтаех да отида там”, заяви още 55-годишната Камелия. Късметлийският билет, с който е спечелила участие в Национална лотария, е „Лото+”.

Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.