Гледайте риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Сериозни изпитания предстоят за героите в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода тази вечер Боби търпи критики и обвинения от страна на София и Митко, след като двамата останаха без работа. Уморен и неспокоен, Боби приема предложението на неговия приятел Васко да напусне града и да си почине в близост до природата. 

Същевременно Симона продължава да отблъсква Асен, след като стана ясно, че тя не е бременна. Напрегнати са и отношенията с майка й Марина, която я проследява след училище, за да разбере къде е квартирата й. 

Пред изпитание е изправена и Рая, която трябва да преосмисли отношенията си с Галя и Бранко. Рая не иска да нарани приятелката си, но не иска и да обиди Бранко. Дали обаче няма да се поддаде на ухажването на бизнесмена? Не пропускайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay