Руснакът пожела на Кобрата да спечели отново европейската титла

На 3 март Кубрат и Тервел Пулеви се срещнаха със световния шампион Николай Валуев. Руснакът пожела на Кобрата да спечели отново европейската титла

 

Николай Валуев в момента е депутат от Държавната дума на Русия и е представител на управляващата партия.


"За нас е чест и удоволствие да посрещнем голям шампион, човек и приятел като Николай Валуев. Това, че той е наш гост в деня, в който България чества своето освобождение, прави визитата му още по-забележителна", заяви Кубрат Пулев.

 

"Днес е голям ден за България. Хубаво е, че ние можем да го отбележим заедно със спортист, който винаги е заслужавал уважение е и бил пример. В нашата зала растат деца, които се нуждаят именно от примери като него", каза Тервел Пулев, който заедно с Кубрат разведе гиганта от Санкт Петербург из спортния център.


"Безкрайно щастлив съм да бъда гост на братя Пулеви. Те са страхотни момчета и изключителни спортисти. Сигурен съм, че не е далеч деня, в който от тяхната школа ще излезе бъдещият голям шампион. На Кубрат желая само едно: на 7-ми май в Хамбург да победи Чисора и да спечели отново европейската титла", сподели Валуев, известен с прякора си Звяра от Изтока.

 

Валуев е известен с внушителния си ръст от 213 см. Той и съпругата му, която е 165 см, представляват ефектна двойка по светски събития.

 

Вижте снимките, публикувани на фен страницата на Кубрат Пулев във Facebook!