Гледайте риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Нови разкрития ще пренаредят отношенията между героите в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода тази вечер Боби най-сетне научава истината за Симона. Разкритието идва от Асен, който е готов да сложи край на фарса за фалшивата бременност на любимото му момиче. Тайното му желание е това разкритие да раздели Симона и Дани. 

Междувременно София привлича любопитството на всички, след като се прибира на сутринта в квартирата. Решена да запази магията на вечерта, тя обаче не е словоохотлива пред приятелите си. Новости има и около Коко, който научава, че е одобрен за работа в цирк. 

В новия епизод Галя ще стане свидетел на интимна близост между любимия й Бранко и приятелката й Рая. Дали и този път Бранко ще се измъкне от деликатната ситуация, или Галя ще изгони и двамата? Не пропускайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay