Коко е по следите на новата си любов в епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Сутринта ще бъде изключително тежка за приятелите в квартирата на „София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала Коко и Митко се събуждат без никакъв спомен от снощното парти. Денят започва със загадка за Коко, който е сигурен, че е срещнал своята истинска любов на снощния купон, но за съжаление, не може да си спомни нейните координати. Въпреки това веселият съквартирант е решен да я открие и дори новината, че го уволняват от работата му в цирка, не го разстройва. За сметка на това безработицата тревожи Митко, който преглъща гордостта си и решава да потърси работа в пицарията на братовчед си. Дали обаче той няма да прекрачи роднинските взаимоотношения и благоприличие?

Марио пък продължава да крои планове как да запази връзката си с Теди и едновременно с това да спечели отново сърцето на Стела. Дали пъкленият му план да има и двете ще успее?

Най-неприятната изненада за деня обаче очаква Боби, чието семейство и живот ще се окажат застрашени заради връзката му с Лили. Каква е заплахата и ще успее ли рокерът да се справи с нея?

Не пропускайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay