Гледайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Сериозни проблеми със закона надвисват над приятелите от „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода на риалити сериала тази вечер неочакваният арест на Боби шокира всички в квартирата и ги мотивира да помогнат, преди да се стигне до затвора. 

Междувременно Симона си дава сметка, че трябва да си намери работа, ако иска да остане в квартирата при своите приятелки. Тя опитва да започне работа в бара на баща си, но заради отсъствието му няма кой да вземе решение. Именно в този критичен момент тя отново ще срещне подкрепата на Асен, който й предлага помощ.

В епизода довечера предстои развръзката на отношенията между Теди и Марио. След като скъса с нея, той намира дрехите си извърлени от квартирата. Захвърлено е и мъжкото му достойнство, когато във Facebook излиза пост, в който Теди го описва като импотентен. 

Не пропускайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay