Съдбата изправя героите в „Откраднат живот” пред трудните последствия от необмислените им решения в епизодите във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Героите в новия български сериал „Откраднат живот” по Нова се изправят пред трудните последствия от необмислените им решения в епизодите във вторник, сряда и четвъртък тази седмица. 

Александър взе решение да послуша разума пред сърцето си и ненадейно напусна болница „Свети Кирил”. Още във вторник зрителите ще видят как колегите му ще приемат новината и най-вече каква ще бъде реакцията на Биляна. Преди да напусне София и да се върне във Варна, Алекс ще реши да прекара малко време насаме със себе си. Съдбата отново ще се намеси и по време на своята разходка той случайно ще срещне Евгения Генадиева, с която дълго ще разговаря. Дали тази съдбовна среща ще промени решението му и той ще се върне на работа? 

Съдбата ще бъде главно действащо лице в „Откраднат живот” и през тази седмица и няма да остави някои необмислени действия без последствия. Д-р Генадиев ще бъде изправен пред професионални затруднения, но тревогите за тях бързо ще отминат, за да бъдат заменени от други. В болницата ще се върне наскоро изписаната Мила, на която Генадиев направи секцио, но заради други ангажименти остави специализантката Галя да довърши процедурата. 

Извън личните отношения между докторите болница „Свети Кирил” ще продължи да приема пациенти с различни диагнози и съдби. Тази седмица в сериала ще участва и Мис Плеймейт 2016 Ася Капчикова, а какви са нейните оплаквания и в каква роля ще влезе зрителите ще разберат съвсем скоро.

Не пропускайте епизодите на „Откраднат живот” във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова. 

Ако сте пропуснали епизоди на „Откраднат живот”, можете да ги гледате отново само в NovaPlay. Допълнителна информация за сериала ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com