Експерименти и съдбовни срещи в следващите епизоди на риалити сериала по Нова

Ново начало очаква част от приятелите в най-забавната квартира в столицата в следващите епизоди на „София – Ден и Нощ” от вторник до петък в 22.00 ч. по Нова. Марио, Симона и Марина имат нужда да започнат живота си от нулата. Но те ще разберат, че само доверието и истинската любов дават сили за желаната промяна. 

Белязани от своето тежко минало и прегрешения, Стела и Марио се чувстват много самотни. Двамата ще се опитат да залепят парченцата от счупеното, за да отворят сърцата си. Симона също е изправена пред тежка битка. Непокорната тинейджърка твърдо е решила да промени живота си към по-добро. Без да иска, дъщерята на Боби дори ще се превърне в истински спасител, но готова ли е да поеме отговорност и за друг човек, освен за себе си? 

За смеха в квартирата ще се погрижи отново най-щурият и забавен тандем – Коко и Митко. Двамата приятели стават тестери на лекарства, но страничните ефекти се оказват чудати и неочаквани и ще доведат до трагикомични ситуации.

Гледайте епизодите на „София – Ден и Нощ” от вторник до петък от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay