Коко е готов да започне нова връзка в епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Голямо напрежение цари в квартирата на „София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по Нова, след като Боби беше арестуван, всички мислят как да му помогнат и какъв ще бъде изхода от тази неочаквана ситуацията. Приятелите търсят добър адвокат, който да измъкне рокера от ареста. Дали обаче ще успеят да намерят добър юрист и ще съберат ли пари за хонорара му и гаранцията, определена за Боби?

Коко също е в трудна ситуация и търси утеха за разбитото си сърце, след като беше изоставен от приятелката си Радостина. Усмивката се връща на лицето на веселия съквартирант благодарение на онлайн запознанството му с чаровната Ева. Макар двамата да не са се виждали още, между тях се заформя близост, която намира израз в непрестанни любовни разговори по телефона.  Дали Коко най-накрая е открил истинската любов, или сърцето му ще бъде отново разбито?

Рая отново е обект на усилено ухажване от страна на Бранко. Положението става взривоопасно, когато двамата се отправят на служебна командировка и напористият бизнесмен предлага да преспят в апартамента му в Пловдив. Дали това не е поредния опит на Бранко да прелъсти Рая? И ще устои ли хореографката на неговите домогвания?

Не пропускайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay