Гледайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Поредни изненади предстоят за героите в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода тази вечер Коко е готов да се отдаде на новата си изгора и решава да я изненада с домашно приготвен стриптийз по негова рецепта. Любопитното е, че за да реализира намерението си, Митко му помага да се обезкосми, което ще предизвика нови комични ситуации. 

Междувременно Боби ще бъде освободен под гаранция, а завръщането му ще развълнува всички в квартирата. Впоследствие обаче става ясно, че предстои дело по случая и заплаха от шест години затвор за Боби. 

В новия епизод Марио преоткрива различна душевност в себе си, което изненадва дори самия него. В тази нова ситуация място намира и Стела, която е единствената му сродна душа. Дали Теди ще ги остави на спокойствие да преоткриват себе си, или ще поеме по пътя на отмъщението? Не пропускайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay