Митко и Коко се включват в експериментална програма за лекарства в „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Сложни и комични ситуации предстоят за героите в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода тази вечер Коко прави пореден опит да припечели бързи пари, като този път убеждава и Митко да участва. Двамата се включват в експериментална програма с лекарства, без да обмислят страничните ефекти и рисковите последици.

Междувременно Симона разбира, че майка й има нов приятел. Марина, която дълго време е необвързвана, е решена на тази крачка с надеждата да срещне подходящия партньор. Изненадващо, това решение огорчава Симона, която постоянно се опитва да се отдалечи от майка си. 

В новия епизод Стела иска да се сдобри с Теди, която е част от любовния триъгълник между нея и Марио. Лоши мисли обаче кръжат в главата на диджейката, която е решила да играе по старите правила в борбата си за сърцето на бармана. Дали изненадващото пристигане на родителите на Теди няма да се окаже положително намесване на съдбата или напротив? Отговорите очаквайте тази вечер от 22.00 ч. в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay