Nova.bg събира на едно място най-актуалното новинарско съдържание и всички акценти, свързани с програмата на Нова телевизия

Водещата медийна група в страната и лидер на дигиталния пазар – Нова Броудкастинг Груп, разполага с изцяло обновен уебсайт на адрес Nova.bg. Платформата вече събира на едно място най-актуалното новинарско съдържание, както и всички акценти, свързани с телевизионната програма на Нова телевизия.

Дизайнът и съдържанието на Nova.bg са изцяло съобразени с последните тенденции в потребителското поведение и навици. Уебсайтът е силно ориентиран към мобилното потребление, предвид нарастващата употреба на мобилни устройства. Отново следвайки предпочитанията на онлайн аудиторията, акцент на Nova.bg е актуалното, новинарско и развлекателно видео съдържание. Уебсайтът предлага лесен достъп до безплатната онлайн платформа NovaPlay, която дава възможност за гледане на телевизионни продукции на запис, в удобно за потребителите време. 

В бъдеще екипът на Nova.bg ще работи активно в посока персонализация на съдържанието, както и адаптация към промените и тенденциите в потребителското поведение. Обновеният уебсайт е най-новото попълнение в дигиталното портфолио на Нова Броудкастинг Груп и поредна стъпка на групата в посока създаването на тенденции и въвеждането на иновации на пазара.