Гледайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Опасни изпитания очакват двама от приятелите в „София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA Коко ще докаже правотата на поговорката, че какъв е човек и кои са приятелите ти  се познава  в моменти на изпитания.  След успеха на първото му видео в мрежата популярността на Коко нараства и той получава покани за интервюта. Едновременно с това обаче се повишава и самочувствието на младежа, а поведението му става арогантно и нетърпимо, като много скоро предизвиква и нови проблеми с органите на реда. Единствен Митко се осмелява  да каже истината в очите  на Коко и какво мислят другите за него. Това обаче довежда до нов конфликт межд двамата. Дали Коко ще проумее своята грешка?

Боби също се изправя пред тежко изпитание, след като Мария започва да го преследва и му поставя ултиматум да възобновят отношенията си. Тя започва да изнудва рокера със заплахи да разкрие истината за техните  отношения на Лили. Дали Боби ще се поддаде на заплахите?

Гледайте епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.