Тегленето на „Големият джакпот” е тази вечер от 19.45 ч. по NOVA

Огромен джакпот от 8 600 000 лева чака да бъде спечелен в играта „Големият джакпот” на Национална лотария. Тегленето за рекордната печалба, след което някой щастливец може да се превърне в най-новия милионер на България, е тази вечер по NOVA. 

Най-големият джакпот в историята на Национална лотария скочи с още 200 000 лева, след като никой не позна печелившата комбинация числа и страна на монета миналата седмица. Само едно число не достигна на трима щастливци, за да спечелят удивителната сума от 8 400 000 лева.

„Има голямо вълнение около „Големият джакпот”. Най-много хора идват, за да пуснат числата си в сряда, точно преди тегленето, но има и такива, които по-рано се включват”, казва Катерина Давидова, служител в Лото пункт на Национална лотария.

Най-често лото играчите пускат фишове за суми от 2 или 4 лева, където попълват по две или четири зони с числа. Обикновено се играят комбинации от рождени дати на близки хора. „Попълването на числата е тръпка. И аз от време на време си пускам”, допълва Катерина Давидова, която всеки ден приема фишовете на кандидат-милионерите. По думите ѝ голяма част от участниците ги привлича голямата сума.

Следващото теглене на „Големият джакпот” за рекордните 8 600 000 лева е тази вечер от 19.45 ч. по NOVA.