Големият финал на първото уеб риалити у нас e тази събота във Vbox7.com

„Виж ме” е последната мисия, пред която се изправят „Великолепните 5”, а новото предизвикателство пред тях е да видят своите най-лични и съкровени преживявания до този момент – от погледа на страничен наблюдател. Какви изненади крие големият финал на първото уеб риалити у нас ще стане ясно тази събота, 9 юли, в последния за сезона епизод, който потребителите могат да гледат във Vbox7.com.

Ментор в последната седмица е Цвета Балийска – актриса, преподавател и специалист по психодрама. Финалната задача във „Великолепните 5” от продуцентите 7Talents е петте дами да декламират избрано стихотворение на публично място.

Meждувременно този петък, 8 юли, Зори, Маги, Тери, Ина и Злати са специални гости на Гала в предаването „На кафе”, където ще споделят равносметката за своето участие в проекта, както и любопитни подробности за пътешествието към истинското си „Аз” през последните седмици. В ефира на NOVA преобразените момичета ще получат специална награда за своите смелост и усърдие. 

Преоткрили ли са себе си петте дами, какво ново и полезно са научили за живота си и намерили ли са щастието? Гледайте финала на „Великолепните 5” на 9 юли във Vbox7.com.

Следете  повече новини за „Великолепните 5” и във Facebook