Гледайте великолепния финал във Vbox7.com

Пет различни по възраст, социален статус и характер жени са на крачка от финала на състезанието със себе, което започна на 28 май в първото уеб риалити в България – „Великолепните 5”. В предаването „На кафе” петте дами разказаха най-големите си предизвикателства и успехи във формата.

Изпълнителният продуцент на 7Тalents.bg Боряна Гидикова разкри, че за участие в проекта са избрани едни от най-искрените и смели жени, които могат да вдъхновяват и останалите. Уеб риалитито приключва в събота, 9 юли, с финалния епизод, но продължава да живее във Vbox7.com, където може да се гледа.

Рожденичката Зори обясни, че във „Великолепните 5” е осъзнала, че трябва да се научи да делегира отговорности и да иска помощ. Маги вече е успява да бъде по-нежна, а Злати да спре да се самонаказва с работа. Тереза е по-наясно със себе си и по-спокойна, а Ина се е научила да управлява започната от нея промяна. 

Освен великолепни награди те получиха и специални видео поздрави от едни от най-популярните лица в България. Във видеото тук вижте кого поздравиха Орлин Павлов, 100 Кила, шеф Манчев и Миролюба Бенатова.

Във финалния епизод на „Великолепните 5” едни от най-добрите дизайнери, коафьори и фотографи да преобразяват участничките, а впечатляващия резултат очаква онлайн потребителите във Vbox7.com.