От днес зрителят избира какво да гледа по KinoNova и печели страхотни награди

Любимата кампания на всички киномани „Великият понеделник” открива филмовото лято с нов, още по-горещ и вълнуващ четвърти сезон в ефира на KinoNova. От днес, 11 юли, в продължение на осем седмици зрителят диктува правилата и решава какво ще гледа всеки понеделник от 21.00 ч. в ефира на медията, a гласуването за филм се случва на Facebook страницата на KinoNova

Това лято „Великият понеделник” ще протече под мотото „Зрителят печели”, докато играе и се забавлява в специално създаденото Facebook приложение на KinoNova. Всяка седмица участниците имат възможността да се сдобият със страхотни брандирани награди, а на финала един от всички гласували, изтеглен чрез жребий, ще спечели голямата награда – 3D система за домашно кино.

В първата седмица на „Великият понеделник” за титлата „Любим филм на зрителите” се борят екшън-трилърът с участието на Брад Пит „Z-та Световна война”, напрегнатият шпионски трилър „Аферата Томас Краун”, приключенският „Помпей”, екшън трилърът „Мисия: Ноември” и комедията „От глупав по-глупав: Завръщането”. Гласуването вече е активно, а лентата, събрала най-много гласове, ще бъде излъчена в понеделник, 18 юли, от 21.00 по KinoNova. След невероятния успех, който постигна през изминалите три сезона, „Великият понеделник” отново ще предложи хитови продукции  и световни филмови заглавия за истинските киномани.

„Великият понеделник” дава възможност на зрителите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KinoNova. През лятото на 2013 г. за първи път властта бе дадена в ръцете на телевизионните зрители, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията „Медийна реклама”.

Разберете още за „Великият понеделник” на Facebook страницата на KinoNova