Пет жени поеха по пътя към промяната

Незабравим финал с изненада за „Великолепните 5” донесе първото българско уеб риалити, в което пет жени поеха по пътя към промяната. В продължение на пет седмици те разчитаха на екип от ментори – професионалисти в своята област. Момичетата преоткриваха себе си, превъзмогваха скрити страхове, изправяха се пред егото си и изпълняваха задачи, които им бяха поставяни с цел вътрешно и външно самоусъвършенстване.

Финалът на риалити формата бе запечатан с голяма изненада за момичетата, разделена на три части – професионални грим и прическа, оригинални дизайнерски тоалети и специална фотосесия. Реално физическата промяна на момичетата завърши цялостната идея на предаването.

За гардероба на Ина, Тереза, Маги, Зори и Злати се погрижиха „29 desires”, които по време на цялото риалити обличаха чаровната водеща Лилия Огнянова. Топ гримьорът Кирил Чалъков, който по думите на „Великолепните 5” е „истински художник”, направи момичетата още по-магнетични. Великолепната визия на петте дами пък бе увенчана със специална фотосесия, която запечата този вълнуващ момент.

За Зори промяната е била най-вече вътрешна, като признава, че е невероятно щастлива от това преживяване. Ина споделя, че е влязла в проекта „като земетресение, а излиза като вълна” и най-после се чувства себе си. Злати казва, че трябва да осмисли всичко и да прецени кои съвети, получени в предаването, е хубаво да използва занапред. За Тереза най-важното е, че се е научила да се харесва и да е щастлива такава, каквато е. Маги пък казва, че се радва, че е преоткрила женствената си страна и се усмихва повече.