Няма опасност за живота му

Димитър Желязков - Митьо Очите е в стабилно общо здравословно състояние, информират от "Софиямед".

По темата

Няма опасност за живота му. Заради прострелните рани "се провеждат рехабилитационни процедури за спомагане на вертикализацията му".

Междувременно стана ясно, че Тодор Славов, обвинен за убийството на бодигарда на Митьо Очите Александър Алексиев, остава в ареста. Славов е сочен като част от групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата. Десетчленната банда е обвинена в рекет, изнудване, побоища, опит за убийство и убийство. Божо Кравата се издирва.

„Аз не съм направил нищо, освен да защитя живота си”, това заяви пред съда Тодор Славов. "Чувствам се застрашен в ареста в Бургас, чувам всеки ден заплахи от затворници, че ще бъда изкаран с краката напред към Поморие", каза още Славов и поиска по-лека мярка от съда. 

Дъщерята на Митьо Очите – Станислава – обясни, че никога не е имало конфликт с бандата на Божидар Кузманов-Божо Кравата. „Не знам баща ми да е имал конфликт с Божо Кравата”, добави тя.

Над 200 камери са заснели как Митьо Очите и хората, с които е бил, са вървели километър преди да влязат в заведението, в което стана престрелката. Записите от камерите обаче ги няма.