Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

В квартирата на риалити сериала „София – Ден и Нощ” по NOVA отново ще има повод за празник – второ предложение за брак. В епизода тази вечер Боби ще обяви, че ще се жени. Неизвестните около това решение обаче са много, тъй като Лили все още не знае нищо по въпроса. 

Междувременно дъщерята на Боби – Симона, попада в сложен четириъгълник. Своенравната тийнейджърка ще направи грешка, която ще покаже кой държи на нея. 

Неочакваното завръщане на добър стар приятел ще бъде посрещнато с вълнение, за да прерасне в сложна интрига с нежелани последици. Кой приятел ще се завърне в квартирата? Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на „София – Ден и Нощ” тук

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.