Не пропускайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Нови любовни страсти се разгарят в квартирата на „София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA Митко признава, че изпитва чувства към Ана-Мария, след като беше обнадежден от държанието на красивата брюнетка. Той не подозира, че причината за нейната целувка, докато пазаруваха заедно е желанието ѝ да се отърве от бившия си приятел Боян, който я преследва. Но дали Ана-Мария наистина не изпитва чувства към Митко, за която и тя доскоро не е подозирала?

София също се изправя пред емоционални дилеми. След като разбира, че сестра ѝ е бременна, темпераментната брюнетка също открива своя майчински инстинкт и решава, че е крайно време и тя да има бебе.  Но кого ще избере тя за баща на своята рожба?

Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA. 

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на „София – Ден и Нощ” тук

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NОVA PLAY.