7Talents представя най-мащабния си проект, от създателите на „Не така, брат” и „София – Ден и Нощ”

Първото уеб риалити за необвързани Summer Flirt прави своя дебют във Vbox7.com на 22 август. Това е и първият по рода си общ проект от създателите на едни от най-успешните уеб и телевизионни формати. Продуценти на проекта са компанията, управляваща мрежа от потребителски канали 7Talents, автор на първия уеб тийн сериал у нас – хитът „Не така, брат”, и Hidalgo Productions, които стоят зад успеха на риалити сериала „София – Ден и Нощ”.

В Summer Flirt девет необвързани млади участници ще съжителстват заедно в продължение на шест седмици, без контакт с външния свят. Те са специално подбрани от екип специалисти, а тяхната мисия е да спечелят избраника си и да докажат, че техният летен флирт може да се превърне в романтична история. В ролята на водещ на продукцията е едно от най-провокативните телевизионни лица – репортерът на „Часът на Милен Цветков” Дани Петканов. 

Summer Flirt e новият горещ флирт между интернет и телевизия. Вярваме, че той е нещото, което аудиторията отдавна търси, и че този уеб експеримент ще разкрие много за младите хора”, коментират продуцентите от 7Talents

„Въпреки че ще се излъчва изцяло в онлайн среда, Summer Flirt ще следва правилата в създаването на качествено телевизионно съдържание и ще се съобрази с последните тенденции в уеб средата”, допълва продуцентът Краси Ванков.

Какво е нужно на един летен флирт, за да се превърне в идеалната любовна история? Кои са хората, които ще се впуснат в ново вълнуващо преживяване? Ще разберем в първото уеб риалити за необвързани във Vbox7.com от 22 август. 

Summer Flirt – във Vbox7.com от 22 август