Гледайте комедията „Дърти хлапета” тази вечер от 23.00 ч. по NOVA

Петима от най-известните съвременни комици - Адам Сандлър, Крис Рок, Кевин Джеймс, Роб Шнайдър и Дейвид Спейд, доказват, че дори порасналите момчета не могат да излязат от  пубертета в комедията „Дърти хлапета” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Идеята за филма хрумва на Сандлър, когато самият той губи ориентир в живота си и решава да отиде със семейството си в родния си град. Там, връщайки се обратно към своите корени, той смята че ще намери отново своя път и ще поеме в правилната посока. За целта той наема къща близо до езеро и кани свои стари приятели заедно с техните семейства да изкарат заедно уикенда и да отпразнуват 4 юли. Така възниква историята на „Дърти хлапета”.

Филмът разказва за петима най-добри приятели (Адам Сандлър, Крис Рок, Кевин Джеймс, Роб Шнайдър, Дейвид Спейд), които се събират след години, за да почетат паметта на наскоро починалия треньор по баскетбол от тяхното детство. Заедно със съпругите и децата си приятелите прекарват уикенда на 4 юли в къщата край езерото, където са празнували шампионските си титли. Няма значение, че някогашните момчета сега са уважавани бизнесмени, съпрузи и бащи. След като са отново заедно, нищо не може да спре тези непораснали деца да се забавляват на воля...  като далеч не толкова солидни мъже.

Не пропускайте възможността да се посмеете със забавните приключения в комедията „Дърти хлапета” тази вечер от 23.00 ч. по NOVA.