Любителски клип взриви социалните мрежи

Любителски клип, заснет на конкурса за красота „Мис Хасково”, който се проведе преди дни, взриви социалните мрежи и предизвика множество негативни коментари. Във видеото се вижда как участничките демонстрират неприлични и вулгарни танци.

„Това наистина е някакъв вид забавление за гостите на тази дискотека, но не е конкурс за красота. Това няма нищо общо с конкурса „Мис България”. Стандартните изисквания за участие в такъв конкурс е височина от поне 170 см, да са навършили 17 години. Този клип е лека пародия на филма „Грозна като смъртта”, категорична бе Ирина Папазова, собственик на правата на конкурса „Мис България”.

Организатор на конкурса е Делчо Пантев от Димитровград. Той е на 28 години и има агенция за подбор на персонал - частна трудова борса. Преди конкурса "Мис Хасково" два пъти е организирал конкурси "Мис Димитровград", отново в дискотека. Но не там, а парка в града избра за среща с екипа ни.

„Конкурсът си беше на ниво. Не знам как е станала тази работа. Не мога да нося отговорност за това – не задължавам момичетата с нищо – нито договори, нито да работят за мен. Това, което се вижда на клипа, е станало, когато съм броял резултатите от гласуването. Имам патент за провеждането на конкурса „Мис Хасково”, обясни организаторът на конкурса Делчо Пантев.