Гледайте романтичните комедии ”Добре дошли в семейството” от 12.30 ч. и „Кой е моят мъж” от 14.15 ч. по NOVA

Много емоции, смях, забавни ситуации и житейски уроци очакват зрителите в романтичните филми в неделния кино следобед днес в ефира на NOVA.

Oт 12.30 ч. звездата от ”Дневниците на вампира” Кайла Юел се опитва да спечели благоволението на номинираната за ”Еми” и ”Златен глобус” актриса Рома Дауни в романтичната комедия ”Добре дошли в семейството”. Кайла Юел влиза в ролята на Алисия – градско момиче, което се съгласява да отиде на лятна почивка в планината заедно с приятеля си Уил и неговото семейство, но няма представа, че ще се наложи да се включи в техните спортни игри. Нещо повече - оказва се, че на Алисия й предстои много по-важно състезание, а именно да докаже на майката на  Уил (Рома Дауни), че е достойна за него.Дали Алисия ще успее да влезе под кожата на госпожа Рандълс, ще разберем в романтичната комедия ”Добре дошли в семейството” днес от 12.30 ч. по NOVA.

От 14.15 ч. известната с ролите си в ”Малки сладки лъжкини” и ”Истинска кръв” актриса Натали Хол също ще се изправи пред труден избор между приятелството и любовта в романтичната комедия ”Кой е моят мъж”. Натали Хол влиза в ролята на младата Дженифър, която позволява на своя приятел от детинство Кевин да живее при нея, докато си стъпи на краката. Всичко се обърква, когато приятелят на Денифър -  Брус, й прави предложение за брак. Заради седемте години съвместен живот Дженифър и Кевин се оказват административно женени. Кевин осъзнава, че е влюбен в приятелката си от детството и започва да се бори за сърцето й…

Не пропускайте развръзките в романтичните комедии ”Добре дошли в семейството” от 12.30 ч. и ”Кой е моят мъж” от 14.15 ч. по NOVA.