“Маймуна” тръгва по кината у нас от 30 септември благодарение на дистрибуторската компания “Лента”

“Новата българска лента “Маймуна” възражда традицията на семейните филми в българското кино. Това са филмите, в които главните герои са деца”, разкриха изпълнителите  на главните роли в творбата - Ани Пападопулу и Станимир Гъмов в “Събуди се”.  Двамата са привлечени в проекта от режисьора Димитър Коцев – Шошо, който нашумя сред публиката с филма си “Лора от сутрин до вечер”.

Снимки от новия български филм "Маймуна" вите тук

“Маймуна” вече спечели сърцата на зрителите, които му присъдиха наградата на публиката на София Филм Фест тази година, а екипът дори не знаел, че участва в съревнованието на тази награда. Научаваме го от плакат пред кино Люмиер, докато тече прожекцията на филма.

Филмът ще представи на зрителите две млади актриси с голямо бъдеще. “Александра Костова е едната главна героиня. Тя е ученичка в Английската гимназия, а във филма аз играя нейната майка. Другата главна героиня е Радина Боршош, която влезе първа по резултат сред всички кандидат – актьори в класа на проф. Стефан Данаилов в НАТФИЗ”, разкри Ани Пападопулу.

“Маймуна” тръгва по кината у нас от 30 септември благодарение на дистрибуторската компания “Лента”.

Какво още разкриха Ани Пападопулу и Станимир Гъмов за историята и снимките на новия български филм, гледайте във видеото от “Събуди се”.   

“Лента”  е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България. След топ филмовите предложения на “Лента” “Престъпник” и “Война на дронове”, завладяващите комедии – “Моята голяма луда гръцка сватба 2”, “Денят на мама”, “Любезните пичове” и “Гости от миналото: Революцията”, сезон лято/есен продължава с нови хитови предложения всяка седмица. Революционните хитове в трилър-жанра “Игра на нерви“ и “I.T.” вече са в кината, а от 30 септември престои премиерата на “Море в пламъци“. Подробна информация за заглавията, разпространявани от “Лента”, можете да намерите на уебсайта на компанията.