Гледайте “Карибски пирати: Проклятието на черната перла” в събота от 20.00 ч. по NOVA

Джони Деп и Орландо Блум се отдават на пиратство в приключенската екшън-комедия “Карибски пирати: Проклятието на черната перла” тази събота от 20.00 ч. по NOVA. Лентата на режисьора Гор Вербински и продуцента Джери Брукхаймер постави началото на една от най-култовите поредици през последните години, като забърка взривоопасна смес ироничен хумор и екшън в необичайна пародия на пиратските филми от 60те години.

Лошата слава на капитан Джак Спароу (Джони Деп) се носи из Карибите. Някои казват, че не е достоен дори да го заплюеш, други – че е най-великият пират, обикалял някога моретата. Затова когато красивата, но буйна дъщеря на губернатора Елизабет (Кира Найтли) е похитена от лукавия капитан Барбоса, нейният страстен ухажор Уил Търнър (Орландо Блум) убеждава Джак да му помогне да я спасят. Но Джак има собствен мотив да преследва пиратите на Барбоса – те са откраднали любимия му кораб "Черната перла” и Джак е решен да си го върне.

Не пропускайте развръзката на тяхното приключение в екшън-комедията “Карибски пирати: Проклятието на черната перла” тази събота от 20.00 ч. по NOVA.