Гледайте "Анабел Хупър и призракът от Нантъкет" от 12.50 ч. и "Как да правиш любов като англичанин" от 14.50 ч. по NOVA

Две филмови премиери, изпълнени с емоции, смях, забавни ситуации и житейски уроци очакват зрителите в съботния следобед в ефира на NOVA.

От 12.50 ч. в приключенската мистерия "Анабел Хупър и призракът от Нантъкет" звездата от сериалите “Имало едно време” и “Добрата вещица” Бейли Мадисън ще тръгне по следите на една легенда. Бейли влиза в ролята на 15-годишната Анабел Хупър - млада писателка, която търси вдъхновение за бъдещия си роман. По време на семейна почивка в Нантъкет тя разкрива тайна, която обхваща повече от две столетия. Тази мистерия й осигурява така търсената вдъхновяваща история. Заедно с брата и сестрата Мади и Джейк Анабел се гмурка в света на крадците джентълмени, ексцентричните медиуми, призрачния образ на фигурата в бяло и загадъчното момче на име Били. С помощта на стар ръкопис тримата приятели се отправят по следите на улики, които ще ги отведат към необикновени приключения.

От 14.50 ч. Пиърс Броснан ще се окаже в необичаен любовен триъгълник със Салма Хайек и Джесика Алба в романтичната комедия "Как да правиш любов като англичанин". Броснън се превъплъщава в Ричард - професор по английска литература от Кеймбридж, който е избрал за свой девиз фразата на героя на Оскар Уайлд – лорд Хенри: "Единственият начин да се отървеш от изкушението, е да му се отдадеш". Но един ден в живота му се появява сексапилна брюнетка (Салма Хайек), която го кара да преосмисли живота си. И всичко би било чудесно, ако доведената сестра на новата любима на професора (Джесика Алба), не очакваше дете от него.

Не пропускайте развръзките в приключенската мистерия "Анабел Хупър и призракът от Нантъкет" от 12.50 ч. и романтичната комедия "Как да правиш любов като англичанин" от 14.50 ч. по NOVA.