Предстоящото издание ще бъде в подкрепа на децата с тежки хронични заболявания

Броени дни преди началото на „Българската Коледа”, едни от най-обичаните и популярни лица на България, отново са заедно. 

Тази година, основен медиен партньор на благотворителната инициатива на президента е NOVA. С вашата съпричастност можем да помогнем на стотици болни деца и техните семейства. Ето как.

По темата

Това е Ирен. Танцува сякаш е едно с музиката. А е родена напълно глуха. Докато за повечето от нас слухът е даденост, за нея чудото да чува, се дължи на кохлеарни импланти. Тяхната поддръжка е скъпа.

Ирен е едно от децата на "Българската коледа". Аплодисментите са за нея и за всички, които вярват, че няма неплатима цена – когато залогът е човешки живот. Когато от нашата съпричастност зависи дали той ще премине в изолация, или  Ирен ще получи шанс да дава – и тя, като другите.

Месец преди Коледа, в президентството кипи оживление. Събрали са се хората, които са подкрепяли благотворителната инициатива през годините.

Вълнуват се и Ирен, и нейната майка. Те също изпращат есемеси за благотворителност. Знаят, че и най-дребният жест на подкрепа е неоценим.

Ако „Българската Коледа” продължи с набраната в последните години скорост, стотици семейства ще могат да разчитат на помощ. Предстоящото издание ще бъде в подкрепа на децата с тежки хронични заболявания. До началото остават броени дни.