32-годишната актриса и журналистът Ромен Дориак са били разделени още от лятото

Актрисата Скарлет Йохансон и френският журналист Ромен Дориак се разделят след двегодишен брак, съобщи техен близък за списание "Пийпъл", пише БГНЕС.

По темата

32-годишната актриса и съпругът й са били разделени още от лятото, но сега са взели окончателно решение да поставят край на брачните си отношения.

СНИМКИ НА ДВОЙКАТА ВИЖТЕ ТУК

Последно двамата бяха забелязани заедно по време на откриването на тяхното заведение за гурме пуканки Yummy Pop в гастрономическата столица на света - Париж. Това беше отдавнашна мечта и на двамата, но явно не е заздравило връзката им.

Броени часове, след като световните медии разпространиха новината за раздялата на двойката, Скарлет и Ромен се появили на светско парти и се държали така, сякаш нищо лошо не се е случило помежду им. Пристигането им на откриването на изложбата "An Uncanny Likeness" в нюйоркската галерия "Simon Lee Gallery" накарало присъстващите да ахнат от изненада, пише БГНЕС.

На ръката на холивудската звезда нямало сватбен пръстен, но тя и Дориак позирали заедно пред фотографите и изглеждали истински щастливи.

Това поставя въпроса: Не е имало никаква раздяла или просто бившите съпрузи са запазили добрите си отношения?

Преди това Йохансон беше омъжена за колегата си Райън Рейнолдс, но пак след двугодишно съвместно съжителство двамата се разделиха. Сега той е щастливо женен и с две деца от актрисата Блейк Лайвли.