Той се е отклонил от пътя е и навлязъл в канавката

Автобус с българи катастрофира в Унгария. Петима наши сънародници са ранени и откарани в болница. До инцидента се стига след като автобусът излиза от платното на магистралата и се обръща в канавката.

По темата

Катастрофата става рано тази сутрин край източния унгарски град Сегед. От фирмата превозвач посочиха като причина разсейване от страна на водача.

В автобуса пътували около 50 пътници. Петима от тях веднага са откарани в болница с леки наранявания, а днес още четирима други са потърсили медицинска помощ. От външното ни министерство съобщиха за NOVA, че  пострадалите са без опасност за живота, a от "Арда Тур" обещаха да се погрижат за извозването на пътниците.

През 2015-а на същото място на магистралата Будапеща - Сегед се преобърна друг български автобус. Тежко пострада шофьорът, а 21 от пътниците се разминаха с охлузни рани.

В деня на вота бъдете с нас. Харесайте Facebook страницата на Новините на NOVA и следете развитието на изборния ден и получавайте ексклузивна информация за хода на вота. 
 
Ако станете свидетел на изборно нарушение, сигнализирайте ни! Не се колебайте да ни изпращате и снимки и видеоматериали ТУК.