Той разкритикува съдийството на мача на сините с "Лудогорец"

Заговор срещу отбора на „Левски” преди мача с ЦСКА заподозря спортният директор на „сините” Даниел Боримиров. Той разкритикува съдийството на дербито с „Лудогорец”, завършило при нулево равенство, пише Gong.bg

По темата

Той изрази претенция за дузпа и при критерия за отсъждането на картони от арбитъра. Боримиров наблегна най-вече на това, че според него от лагера на ЦСКА подготвят „сините“ с картони за наближаващото ново дерби с „червените“.

„От мач на мач играем все по-добре. Някои хора имаха интерес „Левски” да не победи. Разочарован съм от днешното съдийство. Задавам си въпроса трябва ли такива хора да свирят подобни мачове. На нашия отбор бяха дадени леки картони, а на съперника - не. Имаше чиста дузпа за нашия отбор. За червения картон на Бурабия – вторият жълт картон бе пресилен. Имаше доста остри влизания от страна на „Лудогорец”. Срещу нас бе тенденциозно съдийството. Хора, странични за този мач, са се погрижили да ни подготвят с картони. Да, говоря за мача ни с ЦСКА след два кръга. Със съдийството си Ивайло Стоянов никога не е показвал, че е бил феърплей, затова така са настроени нашите фенове към този съдия“, заяви Боримиров.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.