Новият български филм е вече в кината от днес благодарение на “Лента”

“Бензин” е най-мъжки разказаната любовна история. Това ще видят зрителите от днес в киносалоните”, сподели Асен Блатечки, който е режисьор и изпълнител на главната роля в новия български филм. Мащабната продукция направи грандиозни премиери в София и Варна, а от днес вече е в кината.

“Вчера във Варна имаше огромен интерес и билетите не стигнаха. Залата е 1000 места, а останаха хора навън. Накрая публиката преля в четири зали. Не знам за друг такъв случай”, разказа Асен Блатечки. 

Рали писта и тунинговани автомобили на гала премиерата на филма "Бензин" предизвикаха фурор в морската ни столица. На нея присъстваха кметът Иван Портних, областният управител Стоян Пасев, заместник кметове и видни представители на бизнеса. Стартът на дългоочакваната продукция "Бензин" бе даден с уникална сценография, наподобяваща ВИП ложа от Формула 1 и 17-метрова стена на славата. За атрактивната филмова премиера вместо традиционния червен килим бе изградена рали писта.

“Всички сцени с каскади са реални. Най-опасните са правени от професионални каскадьори. Имахме притеснение, че някой може да пострада, но са добре всичките”, разкри актьоръте и режисьор на новата българска лента.

В “Бензин” участват световни звезди като Майкъл Медсън и рок музикантът Съли Ерна.


“Майкъл Медсън ще участва и в следващия ми филм”, разкри Асен Блатечки и допълни, че вече има идея за нова продукция.

Най-мащабната българска филмова продукция за тази година "Бензин" е реализирана с подкрепата на Нова Броудкастинг Груп и ще се разпространява в кината от 19 май благодарение на “Лента”.