Гледайте най-новото уеб денс риалити във Vbox7.com

Марион Дърова и Виктория Димитрова - Goldy, менторите в първото онлайн денс риалити у нас - Dance Arena, гостуваха тази сутрин в предаването "На кафе". Там те разказаха за формата, продуциран от 7Talents, изискванията към участниците, оценяването, задачите и крайната цел. 

"Това е първото онлайн танцово риалити, в което се обръща внимание на танцьора и подготовката зад кулисите. Искаме да покажем на хората какво означава да си танцьор, защото зрителите не виждат трудностите, а само красотата. Ние искаме да покажем какво коства - всички емоции, труд и недоспиването на танцьорите" - това разказа менторът на отбор "Тhe Gladiators" Виктория Димитрова - Goldy. 

По темата

"Ние решаваме заедно какъв да бъде седмичният стил, с който ще се състезават. На тях им е доста трудно, защото ги вадим от зоната им на комфорт. Всеки е работил по отношение на стил и техника. В шоуто им задаваме съвсем различни задачи и идеята е да се научат за много кратко време да се представят в друга светлина" - пък сподели Марион Дърова - ментор на отбор "Hype". 

В предаването те направиха демонстрация на хип-хоп танци, а тази седмица предстои да се състезават с народни танци. 

На финала на риалитито само един отбор ще спечели, а каква ще бъде последната битка, предстои да разберем. 

Повече информация около състезанието, може да гледате в интервюто. 

Следете Dance Arena всeки понеделник и четвъртък първо във Vbox7.com. Още новини за танцовото уеб риалити може да откриете и във Facebook.