Той нападнал 27-годишен мъж с удари и му счупил телефона

Арестуваха отново Динко от Ямбол. Този път полицията го задържа в Първомай за побой на търговец.

Скандалният ловец на бежанци пребил бизнеспартньора си, тъй като той му предложил по-висока цена при сделка за авточасти втора употреба.

По темата

Сбиването е станало пред хотел на входа на град Първомай в петък вечерта около 19 часа. Динко Вълев ударил два юмрука в лицето на бизнеспартньора си и му счупил мобилния телефон.

От хотела твърдят, че нищо не са видели.

Според полицията конфликтът между Динко Вълев и търговеца възникнал при опит за сключване на сделка. Потърпевшият е трябвало да продаде авточасти на ловеца на бежанци. След сбиването ямболията си тръгнал, а 27-годишният предприемач се оплакал в полицията.

След като криминалистите му се обадили, в събота на обяд Динко сам се яви в полицията в Първомай с личния си автомобил и беше арестуван.

На разпит пристигна и приятелката на Динко.

Потърпевшият бизнесмен е Калоян Митков от близкото село Поройна.

Преди две седмици Динко отново беше задържан заради побой над свой служител в Ямбол. А преди два дни блогърката Татяна Кристи, обяви, че е получила заплахи от Динко.

В неделя прокуратурата в Първомай ще му повдигне обвинение за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди и за увреждане на чужда собственост.

Най-странното е ,че Динко сега ще лежи в пловдивския арест с Петър Низамов-Перата, който е там от няколко седмици.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.