Преди дни лидерът на ГЕРБ заяви, че партията му е искала да загуби президентския вот

„Смятам, че Бойко Борисов не може да приеме загубата на президентските избори”, заяви пред NOVA председателят на БСП Корнелия Нинова.

Борисов: Загубихме изборите за президент, защото не искахме да ги спечелим

По темата

Тя коментира думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов: „Ние загубихме президентските избори, защото не искахме да ги спечелим. Когато една партия е спечелила и президентската, и парламентарната, и изпълнителната, и местната власт, това не е добре за демокрацията”.

„Това, което казва Борисов, не е вярно. Това му беше първата голяма загуба и не може да я преживее”, заяви Нинова.

Румен Радев набирал средства и след президентските избори

„С това изречение той си нанася такова поражение, каквото никой не може да му нанесе. Какво казваш на партията си като лидер – аз ви употребих, вие работихте напразно. Когато един лидер каже нещо такова на партията си, според мен спира да бъде лидер. Какво казваш на хората, които гласуват за ГЕРБ – употребихме ви гласа. На народа си какво казваш – загубих умишлено избори, за да хвърля страната в предсрочни избори, в политическа криза през зимата, за да си погъделичкам егото си”, коментира тя.

Ненчев: Радев не ми прилича на обединител на нацията

„Този човек издигна Цецка Цачева с унижение. През цялата кампания тя беше подложена на много груба атака и издържа. Сега тя е може би най-важния министър. Аз, ако съм на мястото на Цецка Цачева, ще му хвърля всичко”, каза още Нинова. 

След гостуването на Нинова в сутрешния блок на NOVA лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също коментира кой и защо е спечелил президентския вот. Коментара му вижте ТУК.

Радев: Николай Ненчев приземи военновъздушните ни сили

Нинова не пожела да коментира снимката, на която президентът Румен Радев е бос в двора на резиденция „Бояна”. „Лято е. Ваканция е. Няма да коментирам разголени мъже”, заяви тя. Относно снимката, на която премиерът Бойко Борисов е гол от кръста нагоре, Нинова каза само: „Лято е. Всеки прави ваканцията си, както намери за добре”. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.