Вижте!

Посолството на САЩ започна мащабна рекламна кампания, с която "приветства силния български дух".

В рамките на кампанията са изработени серия от клипове за "човека, който ще промени България", а основното послание е "Човекът, който променя България, си ти, който не чакаш, а действаш. Силата е в теб". 


При представянето на кампанията пред медиите американският посланик в София Ерик Рубин обясни посланието: "Америка приветства силата на българския дух и иска да демонстрира траен ангажимент към напредъка на нашата страна". 

"Убедени сме, че някой целенасочено харчи пари, за да разпространява песимисъм. Някой иска българите да повярват, че страната е направила грешен избор с ЕС и НАТО и че днес живеят по-зле отпреди", продължи посланикът на САЩ.

Затова кампанията "Силата е в теб" залага на оптимизма - герои са българи с успешни истории: Росица Иванова - първата жена пилот в България; Дани Георгиева – завършила право в Нюкасъл, но избрала да се върне, за да стане учител; Николай Драганов – човекът, който задължително гласува; семейство Мутафчиеви – собственици на малка ферма за козе сирене; Тереза Борисова и Асен Манчев – млади роми, които избират да завършат висше образование. 

Всички клипове от кампанията вижте ТУК.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.