Бивш диджей я съди за 3 милиона долара

Няколко момента от фотосесия зад сцената преди 4 години ще бъдат изживени отново, след като започна комплектоването на съдебни заседатели в делата на поп звездата Тейлър Суифт и бивш диджей, който тя обвини, че я е опипал, предаде БТА.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Радиоводещият Дейвид Мюлер съди певицата за лъжливо обвинение и това, че е трябвало да се оплаче в полицията, вместо на шефовете му, които го уволнили скоро след случката през юни 2013 г. Той иска компенсация от 3 милиона щатски долара за нанесени щети.

По темата

Тейлър Суифт предяви контраобвинение за сексуално посегателство, в което тя ще свидетелства при засилена охрана на съда. Звездата иска възнаграждение от 1 долар, ако успее да докаже, че Дейвид Мюлер е виновен и "да послужи за пример на други жени, които могат да се противопоставят публично на подобни скандални и унизителни действия".

Освен нея, в делото ще свидетелстват диджеят, бившият му шеф и приближени на Тейлър Суифт.

Дейвид Мюлер, тогава 51-годишен, бил сутрешен водещ на радиостанция за кънтри музика. Той трябвало да отиде на концерт на певицата в "Пепси сентър" в Денвър. Диджеят бил зад сцената заедно с приятелката си, когато срещнали Тейлър Суифт. Снимали се и се разделили. По-късно обаче телохранителят на поп звездата обвинил Мюлер, че е бръкнал под полата на изпълнителката и я е хванал за задните части. Диджеят отрекъл твърденията му и предложил да повикат полиция. Той и приятелката му били изведени от концертната арена и член на антуража на Тейлър се обадил на началника му.

Тейлър Суифт - най-скъпоплатеният музикант сред жените

Тейлър Суифт не се оплакала в полицията. Тя се опитала да запази ситуацията "дискретна" и била разочарована, когато Мюлер заявил, че "по някаква причина тя може да има подбуди да съчини тази история", каза адвокатът й Дъглас Болдридж.

Колегата му от отсрещната страна на делото Гейбриъл Макфарланд отговори на обвиненията с предположението, че Дейвид Мюлер може да е бил погрешно набеден, а друг да е опипал певицата. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.